torstai 20. elokuuta 2009

Juosten

Elämä kulkee juosten eteenpäin. Ei kuitenkaan onneksi ohi. Siitä aasinsiltana uuteen "harrastukseeni". Sillä minä, joka olen aina inhonnut juoksemista, olen aloittanut ystävien innoittamana juoksukoulun. Toinen viikko menossa ja vielä tuntuu, ihmeellistä kyllä, ihan hyvältä. Lieneekö syynä loistava juoksuohjelma, joka löytyy Porin vapaa-aikaviraston sivuilta. Siinä lähdetään melkeinpä nollilta, niin ettei tällaiselta rapakuntoiselta "pikkumummoltakaan" heti usko lopu. Saamieni tietojen mukaan ko. juoksuohjelmaa seurataan kohta Japanissa asti. Hyvä Pori, hyvä me!

Haastan kaikki kaltaiseni antijuoksijat ja kaikki muutkin mukaan juoksukouluun! MP3-soitin raikumaan, hymyä huuleen ja tossua toisen eteen! Ei vaadi kovin kummoisia alkuvalmisteluita ja matkaan voi lähteä omalta kotiovelta.


Juoksuvarpaat.

6 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Ensimmäinen juoksuviikko meneillään, kaksi lenkkiä takana jo Nipponissa, kiitos vinkistä! Nyt tarvitaan vain sitkeyttä pitää kiinni ohjelmasta, kun arki lähtee taas rullaamaan ensi viikolla. Täällä kuumuudessa hiki virtaa!

Sirisan kirjoitti...

Ulla: Naisten Kympille siis tähdätään! Siu arkeen ja juoksemiseen!

-maria- kirjoitti...

Kiitos, otan ohjelman talteen. Luultavasti myös alan sitä noudattaa ;-)

Sirisan kirjoitti...

Hieno homma! Mulla 3. viikko menossa ja edelleen motivaatio tallella. ;o)

Turre kirjoitti...

Hienoa, Sirisan! :) Vilkasin sitä ohjelmaa, ja ihan pätevältähän tuo vaikutti. Tsemppiä treeniin!

Mä oon ainaki huomannu omalla kohdalla, että lenkkeilyyn ja muuhun liikkumiseen jää koukkuun, ja sit jos treeni jostain syystä (vaikka flunssan takia) keskeytyy, alkaa ekaks ärsyttää mut sit veltostuu. Sit voi taas olla sitkeetä saada ote rutiineista, mutta sitkeyshän tunnetusti palkitaan. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa! Viides viikko täällä menossa ja ohjelma "puree", tosin ikä tekee sen, että seurailen kyllä pulssimittarilla ettei vauhti kiihdy liikaa!Iloa syksyn juoksuihin! Tuulai