keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Pelkkä tähdenlento?


Nyt pitäisi olla rinta rottingilla matkalla Hollywoodiin. Vaan kun ei! Olin aivan varma, että löydän sopivan pitsisen kietaisuneuleen mallin muitta mutkitta Ravelrysta, Garnstudion tai Novitan sivuilta, mutta ei. Suuren Käsityön uusilta sivuiltakin kävin kaavahaun avulla mallia etsimässä, mutta ainakaan toistaiseksi ei ole vielä tärpännyt. Muutama numero on vielä tarkastamatta. Pitäkää peukkuja, että SE OIKEA löytyy! Hakusessa on siis n. 120-senttisen tanssitytölle sopivan pitsikuvioisen kietaisuboleron (pitkähihainen) ohje esim. mohair-langalle. Semmoinen herkkä ja kauniin yksinkertainen, you know. Jos ei pitsikuvioista löydy, niin joku sileäneuleinen käy oikein hyvin. Voin siihen sitten itse inspireerata jonkun kivan pitsikuvion.

Auttakaa, hyvät ihmiset!

2 kommenttia:

outi kirjoitti...

Haa! Etsit siis kietaisuboleroa. Mulla on muistikuva sellaisesta, mutta taisi olla sileää. Jos tulee vastaan, ilmoitan oitis. Tosi kiva idea! Toivon, että löytyy!

Sirisan kirjoitti...

Mullakin on muistikuva. Niinkuin olisin nähnyt juuri tuommoisen sileäpintaisen joskus jossain SK:ssa, mutta en nyt millään vaan löydä sitä. Kiitos ja kuulemisiin!