torstai 26. maaliskuuta 2009

Väri-ilottelua

Lankaa, lankaa, enemmän lankaa! Helsingin Kädentaitomessuilta Wanhassa Satamassa miehen sisko (jonka jostain syystä useammin kuin kerran olen esitellyn veljenvaimoksi, hälyttävää sinänsä;o) kävi hamstraamassa minulle muutaman vyyhden lankoja. Kuvassa petroolinvärinen Araucania Nature Wool #361, vihreä Araucania Patagonia #582, keltaoranssi Araucania Patagonia #714 sekä rusehtava oranssi Araucania Patagonia #583 Titityy:stä ja uloimpana oikealla Kauhavan Kangas-Aitan sammalenvihreä Esito-lenkkimohair #327.


Pikkusisko täytti maanantaina 31 v. Onnea! Sen kunniaksi koukulla jotain pientä kivaa "kukallista". Ei voi kertoa enempää! Uteliaat (paitsi pikkusisko) voivat käydä kurkkaamassa Ravelrystä, mitä oikein on tekeillä. Armahin pikkusisko, postia tulossa siis, kunhan tämä tästä valmistuu!




Kivat mekkotakit, jotka tätini oli teettänyt isommille tytöille vanhoista Marimekon kankaista. Kiitos, R.!


Sienikuosia kuopuksen "aivan ihanasta" H&M:n collegehupparista, jonka tätinsä oli löytänyt kirpparilta.


Anopilta toissa päivänä saamani sormikkaat, joista piti alun perin tulla lapaset. ;o) Sain itse valita värit.


Puikoilla järjestyksessään toinen vauvannuttu Etiopiaan. Lankana Novitan Tennessee #352, pyöröpuikot nro 3,5. Nutun suunnittelija Pirkko Tuppurainen, toteutus pyöröneuleena Ixun blogista.



Hmmm... Varsin vihervoittoista... Kevättä rinnassa!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, munkin pitais saada tunnukset tonne Ravelryyn! Olisin utelias nakemaan mita oot tekemassa sille sun maailman PARHAALLE pikkusiskolle! :)

Terveisin: Maija Poppanen

Edellisen tekstin kirjoittaja! :) kirjoitti...

Hih hih hii! ;)

Sirisan kirjoitti...

Voi Maija Poppanen, tämä "tehdas" on ollut vähän hiljainen viime aikoina, mutta viimeisiä saumoja täällä suhitaan. Mutta voin kuitenkin luvata, että postia tulossa ennen seuraavaa syntymäpäivää!

Tsihii!

Maija Poppanen kirjoitti...

no ei parane taalla pain valittaa kun tasta "tehtaasta" ei oo tainnut vuosikausia tulla yhtaan aikaansaannosta! :) Jannittaa vaan etta mitahan ihanaa siella on taas syntymassa! :)

Sirisan kirjoitti...

Maija Poppanen:

Nytpäs jo tiedät ja aina vaan joudut odottamaan. Tuotanto ihan nolla!