perjantai 8. heinäkuuta 2011

HyvänpäivänhatutOlen viettänyt viime päivinä taas enemmän aikaa puutarhassa. Vaikka laiska puutarhuri olenkin, käsien iskeminen multaan on joka kerta yhtä terapeuttista.

Aika juhannuksen jälkeen on pihiksi tai ehkä paremminkin köyhäksi tunnustautuvan puutarhurin kulta-aikaa, kun paikalliset kukkapihat yksi toisensa jälkeen alkavat sulkemaan oviaan ja myyvät kukkasensa pois pilkkahinnoin. Ja voitte kuvitella, että kun halavalla saa, niin tämä rouva menee aivan sekaisin onnesta ja tuoksuista ja ideoista ja kaikesta ja tällä viikolla olen körryytellyt kotiin jo kaksi kertaa peräkontti täynnä kukkasia, ensin -50 %:n alennuksella ja tänään jo -70 %:n alennuksella. Minussakin asuu siis pieni Sulo Vilén.

Nyt on siis peräkontillinen kukkasia istuttamista vaille. Edelliset on jo MELKEIN istutettu. Tiedän, mitä teen viikonloppuna.

Aurinkoa ja hyvää päivää/viikonloppua sinullekin!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Nautihan mullan kaantamisesta ja kukkasien variloistosta! Sitten voitkin istahtaa kahvikupposen kanssa ihailemaan niita jalkeenpain.

Ma tyydyn vaijymaan halvennettuja kankaita ja muita ompelutarvikkeita :)

Sirisan kirjoitti...

Oi, sullahan on hyvät väijyt! Kävin kurkkaamassa sun blogia ja täytyy kyllä sanoa, että olet ollut tuottelias. Hienoja juttuja olet saanut aikaiseksi!

Taidankin keittää kahvit.

Hyvää häähumua!